Kampioensreceptie JO15-3 Merefeldia

NEDERWEERT – De kampioensreceptie zal op vrijdagavond 23 februari om 19.00 plaatsvinden in het clubhuis van Merefeldia. Op zaterdag 20 januari is Merefeldia JO15-3 najaarskampioen geworden onder leiding van Stan Visser.

De kampioensreceptie zal op vrijdagavond 23 februari om 19.00 plaatsvinden in het clubhuis van Merefeldia. Iedereen is van harte welkom om het team te feliciteren!

Graag maken we van de gelegenheid gebruik om een vacature te plaatsen voor het trainerschap van dit kampioensteam. Stan vertrekt voor langere tijd naar het buitenland dus wij zoeken een enthousiaste opvolger. Mocht je interesse hebben, dan horen we dat graag via [email protected]

Vorig artikelAlgemene begraafplaats Nederweert krijgt strooiveld
Volgend artikelVerslag Receptie D1 RKSVO