Steff Janssen van IJssalon Florence behaalt 1ste plaats bij De Gouden IJscreatie

NEDERWEERT – Afgelopen dinsdag 6 februari waren in Veghel de ijswedstrijden. Steff Janssen van IJssalon Florence in Nederweert heeft de 1ste plaats bij De Gouden IJscreatie gewonnen. In zes minuten tijd maakte hij vier identieke ijscreaties waarin onder andere de wedstrijdsmaak bosbes was verwerkt.

Ijssalon Florence heeft deze titel nu voor de 5 keer gewonnen. Een top prestatie om steeds zo uitstekend te scoren tijdens de ijswedstrijden. Steff heeft ook de titel beste nieuwkomer gewonnen.

Nominatie IJssalon van het jaar 2018
De genomineerde 5 ijssalons worden gescreend en deze scores van de mysteryguest, de hygiëne controle en de social media worden opgeteld bij score van vakmanschap ( ijscreatie en ijs-spatel ) en wie daar het beste uitkomt mag zich een jaar de beste IJssalon van het Jaar noemen. Deze titel heeft IJssalon Florence al 3 maal eerder in de wacht gesleept. Op 24 maart tijdens de international dag van het IJS wordt de winnaar van IJssalon van het Jaar 2018 bekend gemaakt.

Vorig artikelGrootschalige vernieuwing van het Muntcomplex
Volgend artikelAutomobilist ramt “UIT-bord”