Wildcard NK voor Karlijn van Lierop

WEERT – Tafeltennister Karlijn van Lierop heeft van de Nederlandse bond een wildcard gekregen voor het NK senioren, laat Stichting GaanvoorGoud weten. Karlijn zal in maart in Zwolle hiermee haar debuut maken op het allerhoogste niveau in Nederland. Ze vindt het spannend, maar zoals altijd gaat ze voor goud. 

Afgelopen weekend nog werd ze winnaar van haar poule in de halve finale op het NK junioren, waarmee ze zich plaatste voor de finaleronde begin juni in Panningen. Maar eerst maakt ze zich op voor de Zweedse Kampioenschappen in Orebro. Geen carnaval dus voor Karlijn, maar trainen op Papendal.

Foto: Robby Harts

Vorig artikelB&Weert: een nijpend tekort aan woningen in Weert, wat wordt er gebouwd?
Volgend artikel7 februari 1828: Verzoek om getuigschrift