Heren1 en Dames1 Fortutas blijven winnen

NEDERWEERT – De Fortutas teams Heren 1 en Dames 1 zijn bezig aan een goede reeks en wonnen ook afgelopen zaterdag hun wedstrijden. Heren 1 wist in Horst met 3-1 te winnen. De eerste set was erg spannend en werd door de Fortutas heren gewonnen met 27-25. De 2e set was voor Hovoc maar daarna lieten de Fortutas heren zien dat ze duidelijk de sterkere waren en de 3e en 4e set wonnen ze.

Dames 1 speelde in Urmond tegen ADC en wist met 4-0 te winnen. Via setwinst van 25-19, 25-23, 25-21, 25-20 lieten de Fortutas dames zien de vijf punten te verdienen. Daarmee staan ze nu op de tweede plaats in hun poule met twee punten achter Limac. De volgende wedstrijd is de topper tegen Limac op zaterdag 17 februari om 18.30 uur in Nederweert in de thuishal, sporthal de Bengele.

Heren 2 wist ook weer te winnen, ditmaal met 3-1 in Neer van Accretos. Dames 2 verloor op dinsdag met 4-0 in Belfeld van Holyoke. Dames 3 verloor ook met 4-0 in Neer van Accretos.

De jeugd van Mix A verloor thuis met 4-0 van Nuvo en Meisjes C1 verloor in Neer met 4-0 van Accretos.

Ook de recreanten teams speelden deze week hun wedstrijden. Heren 1 wist met 3-1 te winnen van VCP en Heren 2 speelde gelijk tegen het sterke HHC. Heren 3 verloor met 3-1 van Govoc en Dames 1 verloor met 3-1 van Rekivoc.

Vorig artikelWat wordt de opbrengst van ‘t Vastelaovendlidje van Rogstaekerspreens Phil I?
Volgend artikelEerste plaatsingswedstrijd district zuid voor het NK 2018