Het RTL sterrenteam komt naar Ospel

OSPEL – Op 1 maart 2018 bestaat voetbalcub RKSVO uit Ospel 70 jaar. De jubileumcommissie, bestaande uit France Vervoordeldonk, Chesron Geuns, Maurice Geuns, Henk van Geleuken en Bas Poels heeft voor dit unieke feit een aantal mooie activiteiten op touw gezet en wil u daarover al graag informeren. 

Op vrijdag 2 maart vindt er in de kantine van RKSVO van 19:00 uur tot 20:30 uur een receptie plaats. Om 21:00 uur wordt de avond vervolgd met een voetbalquiz.

Op zaterdag 16 juni zal het jubileum pas echt grootst gevierd gaan worden. We starten ’s morgens voor de jeugd met de Voetbalparty, een voetbalclinic met zeer diverse voetbalvormen.

Om 16:30 uur staat het Foodball op het programma. Iedereen komt met zijn eigen bord en bestek naar de Houwakker en kan zittend genieten van diverse streekproducten en live muziek.

Nadat u lekker gegeten hebt, kunt u vanaf 19:38 uitbuiken naast de lijn, want dan zal een Doospels team (mix van Doospelse prominenten en leden van RKSVO) het opnemen tegen het RTL Sterrenteam. Tot slot wordt de dag afgesloten met een feestavond, uiteraard met live muziek.

Noteer beide dagen alvast in uw agenda en wij hopen u graag op deze activiteiten te mogen begroeten!

Vorig artikel3 februari 1953: Over make-up en coiffure
Volgend artikelLichtjes ontstoken bij graven Britse bevrijders