Het Ospels Steunpunt is op zoek naar een vrijwilliger

OSPEL – Het Ospels Steunpunt is op zoek naar een vrijwilliger die op dinsdagvoormiddag in het WOZOCO Aan Stad-thoês te Ospel meerdere bewoners wat gezelligheid komt brengen door een beetje aandacht te geven, activiteiten te ondernemen, dit onder het genot van een kopje koffie/thee, en zodoende de bewoners de mogelijkheid geeft langer zelfstandig thuis te laten blijven wonen en genieten.

Die twee dagen in de week ( dagen invullen naar wens ) een 2-tal Syrische kinderen naar basisschool De Bongerd in Nederweert kan brengen en ophalen.

De tijden zijn: tussen 8.00 en 8.45 uur en tussen 11.45 en 12.30 uur. Het mag ook iemand zijn die 5 maal per week alleen in de ochtenduren wil rijden of 5 maal per week alleen in de middaguren. De vrijwilliger heeft recht op een belastingvrijevergoeding voor de gereden kilometers en een kleine vergoeding voor de gemaakte uren.

Je kunt contact opnemen met de coördinator vrijwilligers, onder telefoonnummer 0495-632189 of 06-13537779.

Vorig artikelJAN steunt petitie bezorgde inwoners over mega geitenstal
Volgend artikel4 februari 1938: Plan nieuw postkantoor