Lions Club Kempenbroek Weert-Maaseik doneert 1500 euro aan Stichting Leergeld

WEERT/MAASEIK – Lions Club Kempenbroek Weert-Maaseik heeft maandag een cheque van 1500 euro gedoneerd aan Stichting Leergeld Weert. De cheque werd ontvangst genomen door Frank Rademaekers en Mick Waulthers.

De donatie werd uitgereikt door de president van de Lionsclub, Rene Verheggen. Het bedrag is bijeengebracht via een doorlopende succesvolle fondswervingsactie, waarbij de Lions Kempenbroek koffie heeft verkocht.

Lions Club
Lions Club Kempenbroek Weert-Maaseik is een jonge serviceclub die een aantal goede doelen heeft gekozen waar Stichting Leergeld Weert er één van is. Het is een gemengde, grensoverschrijdende club die in mei 2016 is opgericht.

Stichting Leergeld Weert
Stichting Leergeld Weert is een plaatselijke organisatie die in 2012 is opgestart. Er zijn een vijftiental vrijwilligers bij betrokken. Zij hebben het doel om kinderen die om financiële redenen niet kunnen deelnemen aan activiteiten die voor leeftijdsgenootjes heel normaal zijn, zoals sporten of een schoolreisje, toch te kunnen meedoen. Afgelopen jaar zijn er 550 kinderen geholpen.

Vorig artikelBlueports Limburg: binnenhavens blijven samenwerken
Volgend artikelVreiselikke Maondjig v.v. De Zoatmaale