Nick Stijnen winnaar Jeugd Houwakker Embassy

OSPEL – Zaterdagavond 27 januari was de dartavond voor de B-C en D-jeugd. Er waren 30 aanmeldingen; uiteindelijk hebben 26 spelers gedart om de Houwakker Embassy te winnen. Stefan Kanters heeft met hulp van Daan Janssen deze avond begeleidt. Na een duidelijke uitleg zijn de deelnemers in poules van start gegaan.

Na een aantal rondes hebben Freek Meeuwissen en Jelle van der Looij de troostfinale bereikt waarbij uiteindelijk Jelle de 4e plaats haalde en Freek 3e werd. De finale werd gespeeld tussen Nick Stijnen en Dave Frenken.

Dave behaalde de 2e plek en winnaar van de (jeugd) Houwakker Embassy 2018 is geworden Nick Stijnen! Een woord van dank aan de activiteitencommissie voor de organisatie en de vutters voor het opbouwen van de dartbanen. Deelnemers en toeschouwers bedankt voor jullie komst en de leuke avond!

Ook een dikke merci voor Stefan en Daan!   Via  www.rksvo.nl 

Bekijk de foto’s HIER via deze link >>

Vorig artikelJAN presenteert tweede deel kandidaten verkiezingslijst
Volgend artikel100 jarige mevrouw Miet Lemmen – Pellemans