JAN presenteert tweede deel kandidaten verkiezingslijst

NEDERWEERT – Met trots presenteert de lokale partij JAN het tweede deel van haar kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Lijsttrekker Henk Cuijpers: “Met deze kandidaten is onze verkiezingslijst compleet en hebben we een goede afspiegeling van de inwoners van Nederweert.

Het zijn stuk voor stuk mensen met diepe wortels in de gemeenschap, op wat voor manier dan ook. Zij zijn – net als de eerste 7 kandidaten – enorm betrokken bij het wel en wee van Nederweert en haar inwoners. Als lijsttrekker ben ik dan ook erg trots op dit mooie team.”

Het tweede deel van de kandidatenlijst bestaat uit de volgende personen:

8. Silvia Clauwers-Linders (40) uit Leveroy, is zelfstandige en runt een kranten- en
foldersverspreidingsbureau CLDgroep in de gemeente Nederweert, Weert en Leudal. Silvia is al verschillende jaren fractieondersteuner van de partij. Daarnaast is ze onder andere actief als mantelzorger. Silvia maakt zich er sterk voor dat de stem van de inwoners uit elke kern gehoord wordt.

9. Coen van den Boom (41) uit Ospel, werkzaam als leidinggevende bij ASML Veldhoven. Voor Coen is het belangrijk dat er een goed en gezond leef- en werkklimaat is in Nederweert, de kerndorpen en het buitengebied. Dat het een omgeving wordt waar mensen prettig kunnen wonen en recreëren en waar boeren op een verantwoorde wijze hun bedrijf kunnen uitoefenen.

10. Tjeu Stultiens (67) uit Nederweert, is gepensioneerd, maar ook parttime werkzaam als touringcar chauffeur bij Touringcarbedrijf Ghielen. Verder is Tjeu enorm actief als vrijwilliger. Zo is hij voorzitter van Stichting Kindervakantiewerk Nederweert, coördinator van de Avondwandelvierdaagse Nederweert en is hij bestuurslid, PR functionaris en projectleider bij Veilig Verkeer Nederland afdeling Nederweert. Hij vindt het onder meer belangrijk dat inwoners van Nederweert zich veilig voelen in hun gemeente.

11. Peter Nossin (63) uit Schoor, is werkzaam bij DSM als subsidie-adviseur. Daarnaast adviseert hij organisaties over technologische ontwikkelingen. Peter is erg begaan met een gezonde leefomgeving. Volgens hem schiet Nederweert hierin ernstig tekort. Hier zet hij zich dan ook volop voor in.

12. Hayke Wijen (45) uit Nederweert, werkt als filiaalmanager bij Mikker Ogen/Oren. Hayke is een echte verenigingsman. Zo was hij jarenlang bestuurslid van buurtvereniging De Houtmolen. Nu is hij voorzitter van CV De Bengels. Voor Hayke is het belangrijk dat er daadkracht getoond wordt in de Nederweerter politiek, zoals JAN dat doet. Hij is vastbesloten om verspilling van belastinggelden in de gemeente Nederweert tegen te gaan.

13. Annie van Boxtel (63) uit Nederweert-Eind, heeft de afgelopen jaren gewerkt als gids in Openluchtmuseum Eynderhoof. Daarnaast is ze al jaren een enthousiast lid van Toneelvereniging Mengelmoes. In de politiek vraagt Annie aandacht voor onderwerpen zoals een goede gezondheid voor iedereen en een buitengebied in balans, waar geur en fijnstof geen hinder veroorzaken.

14. Carla Dieteren (52) uit Nederweert-Eind, is werkzaam bij cluster Personeel en Organisatie van de Provincie Limburg. Daarnaast is ze voorzitter van Harmonie en Drumband Melodie der Peel en bestuursvoorzitter van de partij JAN. Tot 2015 was Carla 12 jaar lang voorzitter van de fractie JAN in de gemeenteraad van Nederweert. Ze vindt het belangrijk dat er gehandeld wordt naar wat inwoners van Nederweert belangrijk vinden voor de toekomst van de gemeente Nederweert.

Deze 7 kandidaten maken de kandidatenlijst van JAN compleet naast de al eerder bekendgemaakte top 7:

1. Henk Cuijpers – 2. Marcel Vossen – 3. Carin Sieben – 4. Peter van Lierop – 5. Kevin Bax – 6. Pascalle de Rooij – 7. Ralf Jonkers.

Onderschrift bij foto:
Van links naar rechts: Annie van Boxtel, Silvia Clauwers-Linders, Hayke Wijen, Carla Dieteren, Peter Nossin, Tjeu Stultiens en Coen van den Boom.

Vorig artikelAntwoorden op vragen CDA over initiatief nieuw type basisonderwijs
Volgend artikelNick Stijnen winnaar Jeugd Houwakker Embassy