Dorpsquiz in Ospel

OSPEL – Het is een steeds bekender fenomeen in Limburg en Brabant, de dorpsquiz. Waar bijvoorbeeld Leveroy al een aantal jaren met succes hun dorp massaal op de been krijgt om maffe opdrachten, leuke puzzels en opdrachten te vervullen in één dag, is het nu tijd voor gemeente Nederweert!

Nederweet

Op zaterdag 21 juli zal NederWEET je menig breinkraker voorschotelen. Op deze dag probeer je samen met je team zoveel mogelijk puzzels en opdrachten te voltooien en natuurlijk voor de winst te gaan. Het belooft een leuke quiz te worden met vele uitdagingen en verrassingen, toegankelijk voor jong en oud!

De quiz wordt georganiseerd onder de vlag van Tour d’Oospel. Zodoende zal de quiz-dag plaatsvinden op zaterdag 21 juli en de Grande Finale op vrijdag 3 augustus in de feesttent op het Aerthijsplein. Aansluitend zal de prijsuitreiking zijn en sluiten we af met een knalfeest in de feesttent! We zullen jullie de komende periode van meer informatie voorzien via diverse media kanalen en al het laatste nieuws zal te vinden zijn op

www.nederWEET.nl

Vorig artikel31 januari 1870: ‘Door de Smeed’ geboren
Volgend artikelWeert groeide in 2017 met 300 inwoners