Zwemprotocol voor waarborging veiligheid schoolzwemmen

Zwembad de IJzeren Man, Weert

WEERT – Maandag 29 januari 2018 werd het schoolzwemmen/Swim2Play protocol in het zwembad ondertekend door de vertegenwoordigers van de scholen in Weert en Zwembad De IJzeren Man.

De scholen en het zwembad beogen met dit protocol de onderlinge taken en verantwoordelijkheden te verduidelijken, teneinde daarmee de veiligheid voor de leerlingen tijdens het schoolzwemmen/Swim2Play zoveel mogelijk te waarborgen.  De scholen en Zwembad De IJzeren Man stellen ieder (alle scholen) een coördinator Swim2Play als contactpersoon aan.

De ondertekening heeft plaatsgevonden met de vertegenwoordigers van de scholen Stichting Meerderweert , de heer H. Jabben (Bestuurder); Stichting voor Montessori-onderwijs Zuidoost Nederland: de heer A.F. Spee MES (directeur-bestuurder) De Stichting Eduquaat; de heer R. Beaumont MES (interim College van Bestuur Stichting Eduquaat) en Stichting Zwembad De IJzeren Man; Mw. Y. Botden (directeur).

Vorig artikelWorkshop: Resultaat Gericht Ondernemen
Volgend artikelZondag 4 februari: Maria Lichtmis in de Martinuskerk