Peter Linders winnaar Houwakker Embassy 2018

OSPEL – Vrijdag 26 januari werd er in de kantine door de senioren en de A-jeugd gestreden om de felbegeerde Houwakker Embassy. Na loting zijn 24 personen ingedeeld in poules en kon er volop gedart worden.

Houwakker Embassy 2018 Senioren en A-jeugd

Na diverse spannende rondes hebben Chesron Geuns en Harry vd Boom de troostfinale bereikt waarbij uiteindelijk Harry de 4e plaats haalde en Chesron 3e werd. De finale werd gespeeld tussen Lon Vaes en Peter Linders. Mastercaller Chesron en puntenteller Mike Moors hebben de laatste wedstrijd begeleid. Lon behaalde de 2e plek en winnaar van de Houwakker Embassy 2018 is geworden Peter Linders! Ook de hoogste uitgooi van de avond was voor Peter.

Deelnemers en toeschouwers bedankt voor jullie komst en de leuke avond! Ook activiteitencommissie en Chesron bedankt voor de organisatie! En de vutters bedankt voor het opbouwen van de dartbanen.

Bekijk hier de foto’s.

Vorig artikelWinst voor Fortutas in alle thuiswedstrijden
Volgend artikel29 januari 1939: Wedstrijd van het seizoen