Zondag 4 februari Wereldkankerdag in het Toon Hermans Huis

WEERT – Op zondag 4 februari opent het Toon Hermans Huis Weert, Graaf Jacobstraat 1, tussen 11.00 en 15.00 uur de deuren in het kader van Wereldkankerdag. Tijdens deze open dag verlagen wij figuurlijk de drempel om binnen te stappen in het huis. 

De gastvrouwen en -heren staan klaar om alles te vertellen over het Toon Hermans Huis en de activiteiten die er georganiseerd worden. Tijdens een rondleiding kan er sfeer geproefd worden en kunnen de resultaten van enkele van onze creatieve workshops worden bewonderd.

Carool Platteel Hair & Beauty is de hele dag aanwezig om haren te knippen ten bate van de Stichting Haarwensen. Deze stichting zorgt ervoor dat, van al het gedoneerde haar, gratis haarwerken worden gemaakt voor zieke kinderen. Na de metamorfose worden er foto’s gemaakt van de nieuwe coupe, inclusief make-up, door fotograaf Selva Wilbers

Wereldkankerdag
Zondag 4 februari is Wereldkankerdag, de dag dat heel de wereld stil staat bij de ziekte kanker. Deze dag is officieel gemarkeerd om het bewustzijn rondom kanker te vergroten en om preventie, detectie en behandelingen aan te moedigen, maar ook om het belang van een goede kwaliteit van leven voor mensen met kanker te onderstrepen.

Vorig artikelMidden-Limburg voldoet aan de imagowaarden: toegankelijkheid, gastvrijheid, rijk aan historisch en natuur
Volgend artikelAanstaande zaterdag start kaartverkoop Bospop om 10.00 uur