Persmoment DNA-verwantschapsonderzoek Nicky Verstappen

MAASTRICHT – Via politie Limburg – Aanstaande vrijdag 26 januari om 10.00 uur vindt er in het politiebureau in Maastricht een persmoment plaats met als onderwerp ‘DNA-verwantschapsonderzoek Nicky Verstappen’.

Dit moment is alleen voor genodigde media toegankelijk maar jij kunt het wel op afstand ‘live’ volgen. Het persmoment wordt namelijk live in beeld gebracht op de Facebookpagina van Politie Limburg. Tijdens deze bijeenkomst, waar overigens geen doorbraak wordt gecommuniceerd, zal wel de stand van zaken worden geschetst rond het onderzoek Nicky Verstappen.

Daarnaast vertellen vertegenwoordigers van politie, Openbaar Ministerie en Nederlands Forensisch Instituut hoe volgende maand het grootste DNA-verwantschapsonderzoek, dat ooit in Nederland is gehouden, gestalte gaat krijgen.

Vrijdag 26 januari, 10.00 uur, livestream van het persmoment op de Facebookpagina van de Politie Limburg.

Vorig artikelEen Tungelroyse jongen in de leer bij een Tai Chi Meester in Engeland
Volgend artikelRabobank is FAN van Doospel (Verenigt)