Forse groei D66 in Nederweert

NEDERWEERT – D66 is in 2017 fors gegroeid in ledenaantal. In Nederweert groeide de partij met maar liefst 138%, in vergelijking met een gemiddelde groei van 10% in de rest van het land. Daarmee is Nederweert de snelstgroeiende D66-afdeling van Limburg. En ook in de eerste weken van 2018 zijn er alweer nieuwe leden bijgekomen.

Lijsttrekker Martin van Montfort is trots: “De forse groei in ledenaantal laat zien dat er behoefte is aan een fris geluid in de Nederweerter politiek. Mensen willen een politiek die er is voor iedereen. Ze willen een partij die niet alleen roept dat ze luistert naar de inwoners, maar het ook echt doet.”

D66 doet in Nederweert voor het eerst in 20 jaar weer mee met de verkiezingen. In totaal doet D66 mee in 22 van de 30 Limburgse gemeenten waar op 21 maart verkiezingen worden gehouden. Dat is een recordaantal. Naast Nederweert doet de partij ook nieuw mee in Landgraaf. “De sterke ledengroei laat zien dat we in de lift zitten. Daarom kijken we met veel vertrouwen uit naar de gemeenteraadsverkiezingen en gaan we uit van een goed resultaat in alle gemeenten waar we mee doen”, aldus Leon Vaessen, fractievoorzitter van D66 in het Limburgs Parlement.

Wil je ook lid worden van D66? Kijk dan op www.d66.nl/wordlid voor meer informatie.

Vorig artikelHorneland Rally 2018; Uitdaging voor mens en machine
Volgend artikelUitkeringen en juridische aspecten, lezing 8 februari bibliotheek Weert