Schouder aan schouder

ECHT – Op 30 augustus 2016 vond er een aanrijding plaats tussen een politieauto en een auto van een medewerker van de brandweer. Gisteren vond de rechtszaak plaats. Naar aanleiding van de uitspraak in deze, kopten de Regionale Dagbladen en de nieuwspagina van 1Limburg vandaag dat de verhoudingen tussen het Echtse brandweerkorps en de politie Echt op scherp zouden staan.

Wij als politie Echt maar zeker ook de medewerkers van de Brandweer in Echt distantiëren ons van de uitlatingen in media. Zowel leiding als collega’s van beide korpsen kunnen zich niet vinden in de uitlatingen zoals deze vanochtend in de dagbladen en op andere nieuwspagina’s gedaan zijn.

De samenwerking tussen beide korpsen zal voortduren zoals voorheen.
Wij blijven als politie- en brandweerkorps van Echt samen waakzaam en dienstbaar !

Vorig artikelVier mannen aangehouden voor heling
Volgend artikelDansmiddag in Ospel