Aswoensdag in de Paterskerk

WEERT – Na Carnaval volgt er Aswoensdag. Als afsluiting van de feestelijkheden rond Carnaval zal er op woensdag 14 februari 19.00 uur een Eucharistieviering zijn in de Paterskerk, Biest 43, Weert.

In deze viering zal het Askruisje worden uitgedeeld. Deze goede traditie houden we in ere! Voorganger is de Gerard Heesterbeek ofm. Koormuziek zal worden verzorgd door Capella Sine Vinculis o.l.v. Bea van der Kaaij, met als organist Christian Drost.

Mooi begin van de vastentijd
De Vastentijd zal ingeluid worden met het prachtige Miserere Mei (Psalm 51)van Allegri en de gezongen misdelen komen uit Missa Secunda van Hassler. Verder zal het geliefde Ave Verum Corpus van Mozart klinken en God so loved the world van Stainer (tijdens de bediening van de Askruisjes).

Vorig artikelDansmiddag in Ospel
Volgend artikelMeer muziek in de klas!