Merefeldia JO15-3 alsnog najaarskampioen!

NEDERWEERT – Het lange wachten van de jongens van Merefeldia JO15-3 is beloond. Zaterdagmiddag kon eindelijk de wedstrijd tegen DESM JO15-3 doorgang vinden. En waar de junioren naar uitkeken gebeurde: dankzij een 7-1 overwinning kreeg Merefeldia deze jaargang toch nog een najaarskampioen!

Met 24 punten uit 8 gespeelde wedstrijden boekten de geelzwarten het maximale resultaat. Door deze cijfers is het team van Stan Visser niet meer te achterhalen door de concurrenten MMC Weert en Veritas. Het team maakte 65 doelpunten en kreeg slechts 11 tegentreffers.

Merefeldia feliciteert Tom, Aaron, Luuk, Bjorn, Daan, Marijn, Christiaan, Bas, Tijn, Niels, Remon, Lars, Gidion, Roel en trainer/coach Stan van harte met het behaalde resultaat!

Later dit seizoen zal Merefeldia JO15-3 gehuldigd worden voor dit mooie succes.

Via www.merefeldia.nl

Vorig artikelArchitectuurcafé op 30 januari
Volgend artikelProject ‘Doospel Verenigt’ door na pitch Ramon Vaes