Bjorn Smits onderscheiden met de BOB-medaille

NEDERWEERT- In het kader van de BOB-campagne, tijdens de aanstaande carnavalsperiode, heeft Veilig Verkeer Nederland afd. Nederweert vanmorgen de kampioen buutereedner Bjorn Smits onderscheiden met de BOB-medaille.

Veilig Verkeer Nederland zegt:

100% Bob, 0% op !!!!

En niet voor niets, want iedere hoeveelheid alcohol in je bloed heeft effect op je rijgedrag. Je brengt niet alleen jezelf, maar ook je passagiers en andere verkeersdeelnemers in gevaar. Daarnaast riskeer je een forse boete of zelfs het verliezen van je rijbewijs. Erg belangrijk dus dat je niet drinkt als je nog moet rijden.
De Bob-campagne is een gezamenlijk initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Veilig Verkeer Nederland (VVN) en importeurs en producenten van bier, wijn en gedistilleerde dranken.

Veilig Verkeer Nederland is in het hele land te vinden om bestuurders er aan te herinneren dat een Bob helemaal nuchter blijft.

Namens
VVN afd. Nederweert
Tjeu Stultiens

Vorig artikel20 januari 1996: Lunchcafé ‘t Morregat
Volgend artikelArchitectuurcafé op 30 januari