Architectuurcafé op 30 januari

WEERT – Dinsdag 30 januari aanstaande is er weer een Architectuurcafé. Ditmaal met een bijzondere sprekert: interieurarchitect Maurice Mentjens, meervoudige winnaar van de Dutch Design Award, van de German Design Award en diverse andere internationale prijzen. Het merendeel van zijn werk betreft de projectmatige inrichting van winkels, horeca, kantoren en musea in binnen- en buitenland.

Maurice Mentjens zal zijn plan voor de verbouwing, het interieur en de uitbreiding van het Gemeentemuseum ‘Jacob van Horne’ toelichten. Het Architectuurcafé vindt plaats in de ‘De SooS’ aan de Markt 9 in Weert.  De ingang is aan de zijkant tussen ‘SooS’ en Gemeentemuseum ‘Jacob van Horne’. De inloop is vanaf 19.30 uur, de presentatie begint om 19.45 uur. De toegang is gratis.

Vorig artikelBjorn Smits onderscheiden met de BOB-medaille
Volgend artikelMerefeldia JO15-3 alsnog najaarskampioen!