Nieuwjaarsborrel ondernemersnetwerk Bizz’Cu

NEDERWEERT – Ondernemersnetwerk Bizz’Cu was op woensdag 17 januari jl. te gast bij Restaurant Bi-j Siem in Nederweert. Deze nieuwjaarsbijeenkomst bij aanvang van het zevende bestaansjaar van Bizz’Cu had een verrassend tintje. Francis Bruekers nam na zes volle jaren afscheid in haar rol als (uitvoerend) voorzitter / PR-vrouw van Bizz’Cu.

Bijeenkomst Bizz’Cu / Afscheid voorzitter

Bizz’Cu is een initiatief van Francis Bruekers. Dit ondernemersnetwerk, dat de basis heeft in Ospel, zag in januari 2012 het levenslicht. Dat het aan een behoefte voldeed bleek wel uit het feit dat het initiatief uitgroeide tot een netwerk met ca. 100 leden, afkomstig uit Ospel – Nederweert – Weert e.o.

Bij de oprichting bestond het uit een driemansbestuur samen met Niek Hendrix en Harald Teunissen. Een presentatie tijdens de bijeenkomst op 17 januari jl. schetste alle facetten van het ontstaan tot het heden van deze gezellige, toegankelijke, informele, informatieve en sfeervolle ondernemersclub.

Na zes jaren voorzitterschap en 32 Bizz’Cu-bijeenkomsten verder is het tijd het stokje over te dragen aan een nieuw bestuur, te weten Saskia Jacobs (penningmeester), Saskia Verdonschot (communicatie), Marcel Duijts (secretaris) en Harald Teunissen (voorzitter). Francis zal als creatieve denktank deel uit blijven maken van het Bizz’Cu-bestuur.

Francis: “Met een creatieve geest en een brainstormend bestuur hebben we vele mooie en gevarieerde bijeenkomsten tot stand gebracht.Dank aan allen die in de loop van de tijd de bestuurstafel passeerden en aan alle anderen die een bijdrage leverden aan het succes van Bizz’Cu.”

foto’s Dion Huiberts

Vorig artikelFortutas dames in het nieuw
Volgend artikel20 januari 1996: Lunchcafé ’t Morregat