Fortutas dames in het nieuw

NEDERWEERT – Al vele jaren kent VC Fortutas twee dames teams die uitkomen in de Volleybal recreantencompetitie. Het 2e damesteam komt uit in de 3eklasse en volleybalt inmiddels ook in het nieuwe Fortutas wedstrijdtenue.

De sponsor voor dit team is the Pattern Company, een patronen service bureau www.thepatterncompany.nl  en onlangs gingen de dames op de foto in het nieuwe wedstrijdtenue.

Vervolgens speelden de dames hun thuiswedstrijd in sporthal de Bengele tegen BOB Volley uit Molenbeersel. Helaas ging de wedstrijd met 1-3 verloren.  Op donderdag 25 januari spelen de dames weer een thuiswedstrijd om 20.00 uur tegen Remix. De dames spelen competitie op doordeweekse dagen en trainen wekelijks onder leiding van een trainer op maandagavond. Op dit moment kunnen we nog wel enkele dames gebruiken die dit team komen aanvullen voor de competitie wedstrijden. Heb je interesse om op recreatief niveau te gaan volleyballen?

Stuur dan een bericht naar [email protected]

Vorig artikelLezing over pand Diverso in Nederweert
Volgend artikelNieuwjaarsborrel ondernemersnetwerk Bizz’Cu