7th Heaven: 3 bands uit 1 gezin

WEERT – Zaterdag 24 februari 2018 vindt er een bijzondere avond plaats: 7th Heaven in De Bosuil Weert. Tijdens deze avond zullen de bands van de broers en zus Ivo, Paul en Mirjam Sieben (geboren en getogen in Nederweert) hetzelfde podium betreden met de bands The Electrophonics (Jump-Blues Swing), Nem-Q (Progressive Rock) en The Dirty Denims (Happy Hardrock). Waar maak je zo’n speciale en gevarieerde avond nou mee? Zaal open: 20.00 uur. Deur: 8 euro. Voorverkoop: 5 euro.

In februari 2008 stonden Ivo, Paul en Mirjam Sieben (uit 1 Nederweerts gezin!) voor het eerst met hun eigen bands op hetzelfde podium, toen nog in de Santa Domingo in Nederweert. Inmiddels zijn we precies 10 jaar verder en timmeren de bands nog steeds succesvol aan de weg. Vele optredens en albums verder is het moment daar voor een herhaling, ditmaal in De Bosuil in Weert! Waar de naam 7th Heaven vandaan komt? Met een achternaam als ‘Sieben’ is 7 natuurlijk een geluksgetal, en ze raken allemaal in hogere sferen van het spelen van hun eigen favoriete muziek!

The Electrophonics
Swing, swing en nog eens swing, als een rollende swingtrain dendert een optreden van The Electrophonics voort. Gitaar en piano in combinatie met de Phonics Horns zorgen samen voor een gedoseerde soloverdeling. De contrabas en swingdrums zorgen voor een strakke basis. En natuurlijk zanger en gitarist Stephan Hermsen, de swingende podiumtijger die u allen in beweging zal zetten. Voor liefhebbers van o.a. Rod Piazza, Kim Wilson, William Clarke, Louis Jordan, B.B. King. En van een feestje natuurlijk!

Nem-Q
“Nem-Q lijkt haast moeiteloos compleet tegenstrijdige maatsoorten met elkaar te verweven en dromerige gedeeltes naadloos te combineren met bombastisch beukende riffs. Kortom, alles wat je van goede progressieve muziek mag verwachten”, aldus 3voor12. En dat omschrijft ook perfect de progressive rock show van Nem-Q. In de stijl van o.a. Tool, Pain of Salvation, Porcupine Tree en Marillion.

The Dirty Denims
The Dirty Denims is ’s werelds enige  Happy Hardrock band. Hun muziek is een mix van hardrock, rock ’n roll, powerpop, een vleugje punkrock en klinkt als AC/DC, Joan Jett, Blondie, Kiss, The Romantics en The Ramones. Vrolijk gitaargeweld met hier en daar een orgeltje. Live zijn ze op hun best; een energiek spektakel van een band die plezier uitstraalt, oog heeft voor het publiek en zichzelf vooral niet te serieus neemt!

Meer informatie: www.debosuil.nl

Vorig artikelTechniektraining pupillenteams Merefeldia
Volgend artikelLezing over pand Diverso in Nederweert