Valora Style by Stultiens sluit haar deuren

WEERT – Volgens astrologen wordt 2018 een bijzonder jaar, waarin veel vooruitgang geboekt gaat worden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een jaar dat zal voelen als een nieuw begin, als een frisse start, waarin meer mogelijkheden zijn om te creëren wat jij wilt. Ook voor Valora Style by Stultiens is het een jaar van veranderingen. De modezaak, gevestigd in de Stationsstraat, sluit deze zomer haar deuren. Care by Stultiens (therapeutisch elastische kousen en mammaprothesen) gaat wel door!

Na lang wikken en wegen heeft het echtpaar Hansen-Kamphuis besloten om te stoppen met de modezaak. Jarenlang heeft met name Nicole met veel passie en plezier Valora Style by Stultiens gerund. Voor haar is nu echter de tijd aangebroken om zich te richten op andere uitdagingen. “Ik ben vijf jaar geleden vol vertrouwen in de zaak gestapt, heb met veel toewijding en energie, samen met een hecht team, het beeld van de winkel een frisse, jongere impuls gegeven”, aldus Nicole Hansen-Kamphuis. “Een geweldig ondernemende periode, maar met tijden ook zeer frustrerend. Dit omdat we zoveel mooie plannen hadden om een constructieve bijdrage te leveren aan Weert als winkelstad en dit blijkt door allerlei externe factoren niet haalbaar.”

De iets oudere generatie kent (Valora) Style by Stultiens, met Yvonne Metselaars, Maria Uebelgönne en Rina de Graaff als vertrouwd verkoopteam, wellicht nog vanuit de Kerkstraat waar de zaak 80 jaar het gezicht bepaalde op de hoek met de Bregterstraat. De betere lingeriewinkel was uitgebreid met fournituren en accessoires. Later werd de focus verlegd naar zowel dames- als herenmode en bood de zaak onderdak aan therapeutisch elastische kousen.

“Voor therapeutisch elastische kousen en mammaprothesen kan iedereen nog steeds bij Care by Stultiens en Claessen Kousen-Zorg terecht. Wel zijn wij op zoek naar een nieuwe locatie met een betere  parkeergelegenheid.”

Tot die tijd blijft Valora Style by Stultiens open en kan de consument profiteren van leuke kortingen op de mode, lingerie, nacht- en badmode. Nicole begint, enigszins met een dubbel gevoel, aan een nieuw hoofdstuk. “Ik ben begonnen aan een nieuwe opleiding en heb me aangesloten bij Juist495, een lokale politieke partij. Mijn liefde voor de binnenstad en mijn overtuiging, dat Weert veel meer te bieden heeft dan wat nu aan de oppervlakte zichtbaar is, zijn daarvoor de belangrijkste beweegredenen.”

De Weerter ondernemer zal zich vol overgave op haar nieuwe taak storten, zonder dat dit ten koste gaat van de laatste fase van de winkel. “Dat spreekt voor zich! We hebben een grote, trouwe klantenkring en die koester ik. Ik ben alle bekende gezichten en vaste klanten zeer erkentelijk voor het in mij en mijn team gestelde vertrouwen.”

Vorig artikelCDA Weert vindt vastelaovundjregels m.b.t. glas of plastic bierglazen buiten proportie
Volgend artikelPolitie op zoek naar getuigen aanrijding fietser