Gestolen auto total loss gereden

WEERT – Via politie Facebook – Zondagmorgen 14 januari kregen wij een melding dat er op de Grote Steeg te Altweerterheide een auto stond met schade, maar zonder een bestuurder. 

Ter plaatse zagen wij al gauw dat de auto total loss was en namen contact op met de kentekenhouder. Met grote verbazing kwam deze persoon kijken, want gisteren stond deze auto nog gewoon op zijn oprit op de Bochelterweg te Altweerterheide en hij had beide sleutels nog in zijn bezit. Er werd een aangifte van diefstal opgenomen.

Heeft u iets gezien of gehoord tussen zaterdag 13 januari, 20.00 uur en zondag 14 januari, 09.00 uur op de hierboven genoemde locaties? Neem dan contact met ons op via 0900-8844 en vermeld daarbij ons registratienummer: 2018007286.

(Bron foto: Google)

Vorig artikelRabbuizersbal bij Merefeldia
Volgend artikelWe zijn zo trots als een pauw