Wedstrijdverslagen MEOS Dames 1

NEDERWEERT/OSPEL – Vandaag was de eerste wedstrijd van de competitie van 2018. Zoals we wisten zou dit een lastige wedstrijd worden omdat we het al vaker moeilijk hebben gehad tegen Vilt/Be Quick. We begonnen de wedstrijd sterk, onze systemen lukte goed en er vielen mooie doelpunten en de verdedeging stond ook goed.

Aan het eind van de eerste helft ging het iets minder en misten we een aantal kansen, ook kwamen er meer gaten in de verdediging. Hierdoor gingen we met 15-15 de rust in.
In de tweede helft liepen we gelijk op en hebben we zelfs even achter gestaan met 19-17. Er werden veel goals afgefloten en er werden veel twee minuten uitgedeeld.

Op de belangrijke momenten werden cruciale beslissingen genomen. Eindstand was 25-25. Op naar de volgende wedstrijd, we weten wat ons te doen staat! We spelen 13 januari thuis tegen Born om 20:30, we hopen jullie daar graag te zien!