Jubilarissen bij Merefeldia gehuldigd

NEDERWEERT – Een tiental jubilarissen bij Merefeldia zijn zaterdagavond 6 janauari gehuldigd. Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie werden zeven jubilerende leden gehuldigd en drie vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet voor onze club.

Jubilerende leden
Wiek Vaes (jr), Bart Thijssen en Ben van Ekerschot zijn dit seizoen 25 jaren aan onze vereniging verbonden. Voor Ton Vaes, Frank Nijskens en Harry Poell staat dit seizoen in het teken van hun gouden lidmaatschap; Peter Stultiëns is dit jaar 60 jaar lid. Traditioneel werden de jubilarissen en hun partnerts tijdens de nieuwjaarsreceptie gehuldigd. Helaas waren Harry Poell en Peter Stultiëns verhinderd.Vrijwilligers
Met het bekrachtigen van het huishoudelijk reglement op de algemene ledenvergaderingvan 2016, is er ook nu voortgeborduurd met het waarderen van jubilerende vrijwilligers. Leden welke vijftien onafgebroken seizoenen zich op welke manier dan ook inzetten voor onze club, worden in het zonnetje gezet. Pierre Geelen, Piet Wullems en Louis Boonen werden door voorzitter Peter Lenders bedankt voor hun jarenlange belangeloze inzet in tal van functies.

Klik hier voor meer foto’s van de nieuwjaarsreceptie.

Via www.merefeldia.nl

Vorig artikelWedstrijdverslagen MEOS Dames 1
Volgend artikelAutobrand in Nederweert