Installatie Prins Rick I van de Törfstaekers

OSPEL – Zaterdag 6 januari was het dan zover.  De nieuwe Prins van de Törfstaekers werd uitgeroepen in Café de Prins! Prins Rick I (Niessen) gaat over het Törfaekersrijk regeren en gaat voorop in de strijd? Prins Rick is een echte ”Doospelse Jong”. 

Prins Rick I van de Törfstaekers

Rick’s hobby’s zijn: Bij de thuiswedstrijden van VVV Venlo is hij een van de luidruchtigste aanmoedigers. Hij gaat graag naar Remy (Café de Prins) en drinkt er dan wel eens een te veel. Hij heeft zeker ook hobby aan zijn werk (Pouls te Roggel). Hij heeft veel plezier met zijn kameraad Zoef, de kleine blaffende ‘batraaf’ op 4 poten. Rick is natuurlijk een fanatieke Törfstaeker!

Foto’s Paul Benschop voor Ospel Actueel.

Lees oo:

Prins Rick I van de Törfstaekers

Vorig artikel8 januari 1993: Verdiend!
Volgend artikelJeugdprinsenpaar van V.V. Spoeëkejaegers in Swartbroek