Cheque voor het Thomashuis in Ospeldijk

OSPELDIJK – Een jaar later… Een mooi bedrag kunnen schenken aan het Thomashuis Ospeldijk ‘t Kienhout. Dit is de opbrengst van mijn boek: ‘Diagnose Down Syndroom’. Ik ( Anita Nijs-Teeven) mocht dit overhandigen aan Johan en Hedwig van het Thomashuis.

Het heeft veel voldoening gegeven om de cognitieve ontwikkeling van zoon Olaf op papier te zetten. Veel, heel veel positieve reacties mogen krijgen in het afgelopen jaar en nog steeds. Het boek is terechtgekomen bij familie, vrienden, kennissen, basis- en middelbare scholen, bibliotheken, gezondheidszorg, etc. Van Maastricht tot Schiermonnikoog tot in Australië.

Lieve mensen, dankjewel dat jullie interesse hebben getoond en lezer zijn geworden van Olafs levensverhaal en daarmee ook het goede doel hebben gesteund.

Ontwerp Artis Communicatiebureau

Vorig artikelJubilarissen bij Melodie der Peel
Volgend artikelWedstrijdverslagen MEOS Dames 1