Jubilarissen bij RKSVO

OSPEL – Tijdens de nieuwjaarsreceptie vrijdag 5 januari werden de volgende leden gehuldigd voor hun zoveel aantal jaren lidmaatschap:

65 jaar: Tjeu Vossen, 60 jaar: Jan Joosten en Thijs Joosten, 50 jaar: Jo de Wit, 40 jaar: Carlo Dhaene, Frank Verheijen en Wim van Rooijen. 25 jaar: Luc v/d Loo, Patrick Janssen, Danny Scheres, Jan Hermans, Tim v/d Waarenburg en Mark Slaats.

Van links naar rechts:

Jan Hermans (25), Thijs Joosten (60), Patrick Janssen (25), Jo de Wit (50), Luc van de Loo (25), Wim van Rooijen (40), Carlo Dhaene (40), Tim van de Waarenburg (25), Frank Verheijen (40), Mark Slaats (25) en Danny Scheres (25). Thieu Vossen en Jan Joosten waren er door omstandigheden niet.

Ospel Actueel     rksvo.nl

Vorig artikelKlanten vergeten om af te rekenen
Volgend artikelKampioensfeestje voor de D1