Michelle Saes en Hamza Oubihi beiden Gast van de burgemeester

WEERT – Michelle Saes en Hamza Oubihi worden beiden de nieuwe gast van de burgemeester. Burgemeester Jos Heijmans maakte dit op vrijdag 5  januari bekend tijdens de Nieuwjaarsontmoeting in het stadhuis.

Michelle Saes is 13 jaar oud en zit op het College. Zij zit in de tweede klas van het Atheneum. Ze is lid van volleybal club VC Weert. Ze speelt in de hoofdklasse. Hamza Oubihi is 14 jaar oud en zit in de tweede klas van het Kwadrant. Zijn hobby’s zijn kickboksen en voetballen.

Gasten van de burgemeester
Ook dit jaar koos de burgemeester voor twee Gasten van de burgemeester vanwege samenwerking en integratie. De Gasten bezoeken samen met de burgemeester officiële bijeenkomsten en activiteiten uit zijn agenda. Daarmee betrekt de burgemeester de jongeren actief bij het burgemeesterschap.

Vorig artikelPeter Verkennis is Weertenaar van het jaar
Volgend artikelHet Mix A team van VC Fortutas