Gevarieerd programma bij Bibliocenter voor de eerste helft van 2018

WEERT – De Chinaweek mag je niet missen met een lezing door de consul-generaal in Guangzhou Marjo Crompvoets!

Eindelijk komt Griet Op de Beeck naar Weert op 15 maart, de schrijfster van het Boekenweekgeschenk. Plus Ozcan Akyol en Martin Bossenbroek zijn te gast. De Nationale voorleesdagen zijn in januari en er zijn spannende kindercolleges. Bij Bibliocenter krijg je duiding op de actualiteit. Met een lezing door de voorzitter van de Raad voor Journalistiek Frits van Exter over Nepnieuws, een lezing over Burn-out door Ingrid Schoen en Mijam van Pagée en een lezing door de Mantelzorgmakelaar Sjef Keijzer.

Neem de folder mee bij Bibliocenter of kijk online http://bit.ly/2CmJQsG .

Vorig artikelNieuwjaarsreceptie voor leden, familieleden sponsoren en supporters
Volgend artikelWinternummer “Rondom het Leudal” no.168 is uit!