Cranendonck heeft locatie voor Voedselbank op het oog

De beoogde locatie is Taxandrialaan 57 in Budel.

BUDEL – Vrijwilligers hebben samen met gemeente Cranendonck een locatie op het oog voor de komst van een Voedselbank. Huishoudens in Cranendonck, die noodgedwongen gebruikmaken van de Voedselbank, moeten hiervoor nu uitwijken naar Weert of Valkenswaard.

Het initiatief is ontstaan om deze mensen dichter bij huis te kunnen helpen. De beoogde locatie is Taxandrialaan 57 in Budel. De gemeenteraad neemt op 6 maart 2018  een definitief besluit over de Voedselbank in Cranendonck.

Meer weten?
Komt dan naar de inloopavond op woensdagavond 10 januari 2018, van 19.30 tot 20.30 uur in gemeenschapshuis de Borgh.

Vorig artikelD66 Weert kiest voor innovatie, goed onderwijs en duurzaamheid
Volgend artikelZware windstoten houden tot 18.00 uur aan in Limburg