Wanneer wordt uw kerstboom opgehaald?

NEDERWEERT – Van maandag 8 t/m vrijdag 12 januari kunt u uw kerstboom weer laten ophalen door de gemeente. Binnen de bebouwde kom worden de kerstbomen vanaf 08.00 uur huis-aan-huis opgehaald. Inwoners die buiten de bebouwde kom wonen, kunnen hun kerstboom naar de gemeentegarage brengen.

Route
Op de dag dat we uw duobak leegmaken, halen we ook de kerstboom op. Er komen twee verschillende wagens. Het kan dus zijn dat de kerstboom niet tegelijk met uw duobak wordt opgehaald. De kerstboom moet uiterlijk om 08.00 uur aan de straat liggen. De duobak moet, zoals altijd, om 07.00 uur klaar staan. U kunt uw kerstboom ook naar de milieustraat in Weert brengen.

Kluit
Wij verzoeken u dringend géén kerstbomen aan te bieden waarbij aan de kluit nog zand, een jute zakje of spijkers zitten. Deze worden niet meegenomen. De stam mag niet dikker zijn dan 10 cm. De ophaalronde is alléén bedoeld voor kerstbomen en niet voor overig snoeiafval. Dit afval wordt dan ook geweigerd.

Wanneer wordt uw kerstboom opgehaald?
Van maandag 8 t/m vrijdag 12 januari kunt u uw kerstboom weer laten ophalen door de gemeente. Binnen de bebouwde kom worden de kerstbomen vanaf 08.00 uur huis-aan-huis opgehaald. Inwoners die buiten de bebouwde kom wonen, kunnen hun kerstboom naar de gemeentegarage brengen.

Geen verzamelplaatsen
Wij willen u vragen de kerstboom voor uw eigen deur aan te bieden en niet op één plaats in uw straat te verzamelen.

Buitengebied
Inwoners van het buitengebied kunnen hun kerstboom in de ophaalweek naar de gemeentegarage brengen. Buiten de bebouwde kom worden dus geen kerstbomen opgehaald. De gemeentegarage ligt aan de Gutjesweg 2. U kunt er terecht op dinsdag en donderdag van 08.00 tot 12.30 uur.

Meer weten? Belt u dan met de gemeente, tel. 677111

 

Vorig artikelFinalisten Midde Limburgs Leedjes Festival
Volgend artikelRoermonds bedrijf Faurecia geeft statushouders een nieuwe kans