Bestuur Scouting Nederweert op sterkte en 65 jaar

NEDERWEERT – Met de komst van twee nieuwe leden (Yvette Koolhaas en Wendy Rademaker), een nieuwe verenigingspenningmeester (Petra Pustjens) en een nieuwe groepsvoorzitter (Martin Stroomer) is het verenigingsbestuur weer op volle sterkte. Dat is super en daar zijn we erg trots op.

Even voorstellen.

Onder v.l.n.r.
Lies van de Kerkhof, Jack Hermans en Yvette Koolhaas.

Boven v.l.n.r.
Peter Verdonschot, Wendy Rademaker, Petra Pustjens, Martin Stroomer, Frank Vaes, Sander Stultiens en Jack Vandewal.

Wij wensen allen heel veel succes in hun Scoutingcarrière en dat ze maar heel lang mogen blijven. Binnenkort volgt een nadere kennismaking met Martin Stroomer, onze nieuwe groepsvoorzitter. Dit jaar bestaan we 65 jaar. Een jaar vol verrassingen en als klap op de vuurpijl een GEZOKA.  Als eerste gaat begin januari onze nieuwe website de lucht in www.scoutingnederweert.nl Deze linkt nu nog door naar de oude website, maar niet lang meer.

Via Scouting Nederweert is in beweging. Het gaat de goede kant op.
Met al deze nieuwe bestuursleden gaan we een nieuw, feestelijk en spannend 2018 in.

Via www.scoutingnederweert.nl

Vorig artikelVernielingen gespot in Ospel
Volgend artikel2 januari 1893: Van melk naar boter