Spannend Intern Volleybal Toernooi

NEDERWEERT – Op donderdag 28 december werd het traditionele eindejaar Intern Volleybal Toernooi van VC Fortutas gespeeld. Het werd een spannend toernooi met een gezellig verloop en een drukke afterparty. De 51 deelnemers werden verdeeld over 10 teams en speelden in 2 poules hun wedstrijden. De 5 Fortutas vrijwilligers zorgden voor een soepel verloop van het toernooi.

Team Smolenaers van Lier Tuinen wint

Het werden spannende wedstrijden die vaak eindigden in een gelijkspel. Rond 22 uur werden de finales gespeeld en uiteindelijk was het team Smolenaers van Lier Tuinen de winnaar. In dit team speelden Jeroen, Rob, Rita, Ria en Janine en zij werden na afloop gehuldigd voor deze ere-titel: winnaar van het Fortutas intern toernooi dat inmiddels voor de 56e keer werd georganiseerd.

Op de 2e plaats eindigde team the Pattern Company met Luc, Paul, Dylan, Max en Fenne. De 3e plaats was voor team Erik Eisma Rijschool met Michiel, Fleur, Jules, Kelly en Jette. Zij wonnen de kleine finale van team Fluidor RSVA Services met Roy, Joost, Ava, Sylvia en Laura.

Na afloop werd er nog een gezellige after-party gehouden in de kantine van de sporthal en die werd door een deel van de deelnemers nog voortgezet bij café de Kleine Winst.

Vorig artikelMerefeldia trakteert haar vrijwilligersschare
Volgend artikelBedankt voor het in ons gestelde vertrouwen