Derde ‘Vinyl –Luister-Spot’ in Theater de Huiskamer

Peter Vleeshouwers, initiatiefnemer Jos de Graaf en Ger Renkens | foto: Theo van de Winkel

WEERT – Na het succes van de eerste twee edities van ‘Vinyl-Luister-Spot’ vindt op zondag 7 januari 2018 in Theater de Huiskamer alweer de derde editie plaats.

Vinyl-Luister-Spot is een initiatief Jos de Graaff, Peter Vleeshouwers en Ger Renkens, drie liefhebbers en verzamelaars van Vinyl en vintage apparatuur. In ‘Vinyl –luister- Spot’ worden platenliefhebbers uitgenodigd om iets over hun favoriete LP (of single) te vertellen en een of meer tracks te laten horen. Er is vooral ook ruimte voor het persoonlijke verhaal achter de plaat. De gekozen platen worden afgedraaid op ‘vintage apparatuur’.

Gasten 3e editie ‘Vinyl-Luister-Spot’
Op zondag 7 januari zijn o.a. de volgende muziekliefhebbers te gast:
Kelly Hartholt, (landschapsarchitect), Oscar Ellerbrak (Grafisch vormgever/fotograaf), Danny Ackermans (onderhoudsdeskundige ‘brand meld installaties’), Ger T. Rijkers (Immunoloog; auteur) en Jan Salimans (röntgenlaborant/beeldvormende techniek).
De presentatie is in handen van Jan Leenders.

De organisatie is verheugd over het feit dat er ook steeds meer jeugdige vinylliefhebbers zich aanmelden voor Vinyl-Luister-Spot. Uiteraard is iedereen welkom om ook “zonder” plaat in gezellige huiskamersfeer opnieuw de geschiedenis van de grammofoonplaat mee te maken.

Het theatercafé gaat om 13.00 uur open. Om 14.00 uur stipt start het programma. Om ca. 16.30 uur is er nog een gezellige nazit. De toegang is gratis! De volgende twee bijeenkomsten zijn op de zondagen: 18 februari en 11 maart 2018.

Genres
Het ligt in de bedoeling dat tijdens elke bijeenkomst een programma wordt gepresenteerd rond muziek op vinyl uit de jaren ‘60-‘70-’80 en ‘90. Alle genres (rock en roll, pop, rock, soul, blues en jazz) kunnen aan bod komen.

Interesse?
Platenliefhebbers die mee willen werken aan de volgende edities kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op www.theaterdehuiskamer.nl. of via een mail naar Jos de Graaff: [email protected] Zie ook: Facebook-pagina: Vinyl Luister Spot editie #2

Foto’s: Weert de Gekste | Theo van de Winkel

Vorig artikelBasiscursus Vogels Kijken in Nederweert
Volgend artikelInformatieavond Zintuigenpark Weert