Inbreker op heterdaad betrapt

PEY/ECHT – De politie heeft woensdag een 17-jarige man uit Pey (Echt) in verzekering gesteld. De man werd woensdagmorgen rond 08.50 uur op heterdaad aangehouden op de Servatiusstraat.

Een oplettende burger betrapte de man, hield hem aan en droeg hem over aan de politie. De politie is een onderzoek gestart. Uit dat onderzoek bleek dat de man in meerdere auto’s heeft ingebroken. Hij wordt ook gelinkt aan een inbraak in een woning. Die inbraken vonden allemaal in Pey plaats in een straal van enkele honderden meters rond het Chatelainplein.

Oproep:
De politie heeft het vermoeden dat de man nog meer inbraken gepleegd heeft. We willen daarom graag in contact komen met mensen die ook slachtoffer werden, maar nog geen aangifte gedaan hebben. U kunt contact opnemen met de politie Echt door 0900-8844 te bellen. De zaak is onder zaaknummer 2017 204306 in behandeling bij de afdeling veel voorkomende criminaliteit.

Vorig artikelWethouder Van Eersel slaat eerste paal nieuw wijkvoorzieningencentrum
Volgend artikelPrinsuitroeping De Jong Vlikkestaekers