Nieuwjaarsreceptie en uitreiking Gemeentecomplimenten

NEDERWEERT – Via nederweert.nl – Nog maar enkele dagen en we schrijven het jaar 2017 bij in de geschiedenisboeken. Het jaar waarin Suze Strijbos, de 17.000ste inwoner van Nederweert, werd geboren.

Ook 2018 wordt opnieuw een jaar met veel uitdagingen en nieuwe kansen op allerlei gebieden. Daarom willen wij graag samen met u toosten op dit nieuwe jaar en elkaar het allerbeste toewensen. Wij nodigen iedereen uit voor de Nieuwjaarsreceptie die plaatsvindt op woensdag 3 januari van 19.00 tot 20.30 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Nederweert.

Tijdens deze bijeenkomst worden voor de zesde keer de Gemeentecomplimenten uitgereikt. Deze gemeentelijke onderscheiding is een blijk van waardering en erkentelijkheid voor betoonde inzet en verdiensten. Het Gemeentecompliment is ook een aanmoediging om vooral zo door te gaan danwel een waardering voor bijzondere prestaties of vernieuwend of bijzonder ondernemerschap.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie reikt burgemeester Evers de Gemeentecomplimenten 2018 uit aan:

– Sociaal Nederweert: de heer Piet Knapen uit Nederweert (ruim 40 jaar beheerder van het
dierentuintje in Nederweert-West)

– Natuurlijk Nederweert: de jubilerende Vogelwerkgroep Nederweert

– Ondernemend Nederweert: mevrouw Truus Wetemans uit Leveroy (Café-Zaal Wetemans)

Wij zien u graag tijdens de Nieuwjaarsreceptie en wensen u alvast prettige feestdagen en een fijne
jaarwisseling.

Bijschrijft foto (nederweert24): 2017 was het haar waarin Suze Strijbos, de 17.000ste inwoner van Nederweert, werd geboren.

Vorig artikel27 december 1920: Met hoeveel zijn we?
Volgend artikelNOS journaal maakte opnames in de Paterskerk