Recreanten Fortutas Heren 2 in het nieuw

NEDERWEERT – Afgelopen donderdag speelde VC Fortutas Recreanten Heren 2 een thuiswedstrijd in sporthal de Bengele in het nieuwe wedstrijdtenue. De sponsor voor dit team is Account+ uit Weert.

De heren spelen al vele jaren in de 2e klasse en na altijd meegespeeld te hebben om de koppositie is het de afgelopen twee jaar steeds moeilijker voor dit team om wedstrijden te kunnen winnen. Op donderdagavond kwam Ledub4 op bezoek in sporthal de Bengele en dit team dat uit de 3e klasse komt is duidelijk versterkt t.o.v. vorig seizoen. De eerste set ging goed gelijk op maar werd uiteindelijk toch verloren door de Fortutas heren met 23-25.

 

De 2e set werd ook verloren, 19-25. In de 3e set lagen er goede winstkansen voor de Fortutas heren maar uiteindelijk was het de sterke middenaanvaller van Ledub die de beslissing forceerde en de set eindige in 26-28. In de 4e set kon Fortutas toch nog voor de winst gaan en die set werd met 25-19 gewonnen. Einduitslag dus 1-3. De Fortutas Heren zullen in de 2e helft van de competitie nog vol aan de bak moeten om handhaving in de 2e klasse te realiseren. Daarvoor zijn nog zeven wedstrijden te spelen.

Vorig artikel24 december 2003: Feestelijke nachtmis op tv
Volgend artikelAppartementencomplex La Cour Bleue uitverkocht