Maak de uitroeping van de Stadsprins live mee!

WEERT – Op zaterdag 13 januari wordt het best bewaarde geheim van Weert onthuld. Na afloop van de Gala Boonte Aovendj wordt de Rogstaekers Stadspreens 2018 uitgeroepen. De voorstelling wordt vanaf 18:30 uur voorafgegaan door een feestelijke voorontvangst. De Rogstaekers verwelkomen u graag met een hapje en een drankje in de foyer van het Munttheater en gezamenlijk met alle aanwezigen wordt een toast uitgebracht op het nieuwe carnavalsseizoen.

VV de Rogstaekers presenteert voor de 79ste keer een splinternieuw programma vol sketches, vlotte humor, spitsvondige teksten, muziek en dans. Bezoekers kunnen zich weer laten onderdompelen in een warm bad vol humoristische en hilarische situaties tijdens deze avondvullende voorstelling van Wieërter bodem. Na afloop vindt tot in de kleine uurtjes de ‘Nacht van de nowwe Preens’ plaats, waarbij iedereen de gelegenheid heeft om de kersverse prins te feliciteren.

Start het nieuwe carnavalsseizoen in stijl en mis deze bijzondere avond niet! Kaarten kosten € 39,50 per stuk (inclusief hapjes en drankjes tijdens voor de voorontvangst en de pauze) en zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa of via de website van het Munttheater. Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.

Vorig artikelBurgemeester Evers uit Nederweert kondigt vertrek aan
Volgend artikel25 december 1964: Actie binnenbad