Burgemeester Evers uit Nederweert kondigt vertrek aan

NEDERWEERT – Burgemeester Henk Evers (64) uit Nederweert gaat stoppen. De tweede termijn van Evers als burgemeester van Nederweert loopt formeel op 1 oktober volgend jaar af. Een onhandig moment om te stoppen, meent Evers. Volgens een interview in Dagblad ‘De Limburger’. „De nieuwe gemeenteraad is dan net begonnen en zal mijn opvolgingsprocedure willen starten. In principe ben ik voor Nederweert beschikbaar tot mijn opvolger begint.

Hoewel een herindeling met gemeente Weert volgens Evers totaal niet dreigt, is het zelfstandig blijven van Nederweert het belangrijkste uitgangspunt van de strategische
agenda. „Zodra je een herindelingsoptie benoemt, wordt de trein al in gang gezet en dat is beslist niet waar ik heen wil. Daar schieten de inwoners van Nederweert niks mee op.” Aldus het interview in dagblad “De Limburger”.

Vorig artikelAppartementencomplex La Cour Bleue uitverkocht
Volgend artikelMaak de uitroeping van de Stadsprins live mee!