Appartementencomplex La Cour Bleue uitverkocht

WEERT – De laatste koop-/aannemingsovereenkomst van de 10 Stadswoningen in het La Cour Bleue complex in Weert is getekend. Dit betekent dat de het project La Cour Bleue, met 3 fases en in totaal 84 woningen en appartementen waarvan 1 uniek penthouse, volledig is uitverkocht. Zo meldt een trotse Bram Geleijns van Saelmans Makelaardij.

Fase 1 is reeds in 2015 opgeleverd. De contouren van de 22 Torenappartementen en de 16 Stadsappartementen van Fase 2 zijn reeds duidelijk zichtbaar. De bouw van de 10 Stadswoningen uit Fase 3 is opgestart. In 2018 worden alle appartementen en woningen opgeleverd.

De naam La Cour Bleue is een verwijzing naar de geschiedenis van deze plek. Eerst stond hier de marechaussee kazerne en later het belastingkantoor.

Wilhelminasingel 1930 – links het wwonhuis van Linssen de gemeenteontvanger, daarachter de Marechaussee kazerne
Vorig artikelRecreanten Fortutas Heren 2 in het nieuw
Volgend artikelBurgemeester Evers uit Nederweert kondigt vertrek aan