Kledingmerk Masita uit Echt verlengt partnerschap met MVV

ECHT/MAASTRICHT – MVV Maastricht en sportkledingmerk Masita hebben hun samenwerking verlengd met vier jaar. Masita was de afgelopen zeven seizoenen al kledingsponsor van de Maastrichtse voetbalclub.

Masita is onderdeel van ISBC Sport, dat gevestigd is in Echt.  MVV Maastricht en Masita beklonken de overeenkomst rondom de wedstrijd MVV Maastricht – Jong AZ op vrijdag 15 december. Onder andere beide directeuren Kurt Molin (Masita) en Paul Penders (MVV Maastricht) zetten hun krabbel onder de overeenkomst letterlijk langs de lijn in Stadion de Geusselt voorafgaand aan de wedstrijd.

Sportkleding
Algemeen Directeur Paul Penders van MVV Maastricht: Net als MVV is Masita een historische grootmacht op haar eigen gebied. Opgericht in 1933 is het een bekende speler op sportkledinggebied. Kwaliteit, service en benaderbaarheid staan bij hen hoog in het vaandel. De samenwerking is ons tot op heden altijd heel goed bevallen. Daarom gaan we graag een nieuw en gedegen partnerschap aan met Masita.”

Waardering
Directeur Kurt Molin van Masita: “MVV Maastricht is voor ons bedrijf een uithangbord in de regio. Wij dragen de club al vele jaren een warm hart toe. Het feit dat MVV Maastricht landelijk positieve publiciteit biedt voor ons merk is ons heel wat waard. De club was ook de eerste die, in een moeilijke periode voor ons bedrijf, aangaf ons te blijven steunen. Daar hebben we nog altijd heel veel waardering voor. MVV en Masita is een één-tweetje. We vinden elkaar inmiddels blindelings…”

Vorig artikelOngeval in Heibloem
Volgend artikelStagedag Seán Loney uit Nederweert in de Tweede Kamer