Gemeentes werken samen op het gebied van Jeugdhulp.

MIDDEN-LIMBURG – De gemeenten Gemeente Echt-Susteren, Gemeente LeudalGemeente Maasgouw, Gemeente Nederweert, Gemeente RoerdalenGemeente Roermond en Gemeente weert werken samen op het gebied van Jeugdhulp.

In maart van dit jaar ontvingen zij van Sociaal Werk Nederland (SWN) de eretitel Gouden Sociale Gemeenten. Een titel om trots op te zijn. Want het geeft aan dat we als regio op de goede weg zijn: Naar meer lokaal welzijn en een sterkere lokale samenleving.

In de digitale bundel ‘11 Gouden Gemeenten winnen in het sociaal domein’ een interview met Wethouder Sterk van de gemeente Weert en met Mieke Pirson, Directeur Algemeen Maatschappelijk Werk/ Centrum voor Jeugd en Gezin Midden Limburg over de aanpak in de regio.

Vorig artikelVoortvarend vervolg Park Leudal-Oost
Volgend artikelNS presteert goed in Europees opzicht