Kerststerrenactie Eindse Boys een succes

NEDERWEERT -EIND – Opnieuw heeft de formule “Bij Eindse Boys doen we het samen” gewerkt, want bijna 100 vrijwilligers hadden zich aangemeld om de Kerststerren-actie op zaterdag 9 december te laten slagen. Het was even (plezierig) hectisch tussen 9.15 en 10.30 uur, maar het gaf ook iedereen een kick om de klus samen te klaren. Zowel kinderen met hun ouders als leden van Eindse Boys hebben meegeholpen op deze succesvolle dag.

Doelstelling was om minimaal het aantal van vorig jaar te verkopen, maar gezien de vele aanmeldingen zou er eigenlijk meer in moeten zitten. Toen iedereen zich had gemeld voor de middaglunch, bleek dat er toen al meer Kerststerren waren verkocht als in 2016 in totaliteit. Dat gaf de burger moed en na de lunch was de animo daardoor alleen nog maar groter. Toen rond 16.00 uur de balans werd opgemaakt, bleek dat er bijna dubbel zoveel Kerststerren waren verkocht als vorig jaar. Een topprestatie!

Daarom wil Eindse Boys niet alleen de mensen die zich hiervoor ingezet hebben bedanken, maar zeker al degenen die een Kerstster hebben gekocht en daarmee de jeugd van Eindse Boys hebben gesteund. Dit geeft een goed gevoel en geeft ook tevens aan dat velen de vereniging een warm hart toedragen. Nogmaals hartelijk dank en namens Eindse Boys allen een fijn Kerstfeest en een vooral gezond en sportief nieuw jaar toegewenst.

Bijschrift foto: Een vrachtwagentje Kerststerren werd bij de kantine van Eindse Boys afgeleverd.

Vorig artikelKerststal zusters Birgittinessen geopend
Volgend artikelUitslag prijsvraag Waterschap Limburg