Kerststal zusters Birgittinessen geopend

WEERT – Afgelopen zondagmiddag werd de kerststal bij de Zusters Birgittinessen in de Maasstraat feestelijk geopend.

De opening werd verricht door moeder-overste van de het Birgittinessenklooster in het bijzijn van de begunstigers, vrijwilligers en ondernemers. Nadat moeder-overste het lintje had doorgeknipt namen de aanwezigen een kijkje in de kerststal.

De kerststal is van zondag 17 december 2017 t/m zaterdag 6 januari 2018 dagelijks te bezoeken van 13:30 tot 17:00 uur. De ingang vind je aan de Maasstraat 17, bij de poort van de kloostertuin. Entreekosten zijn 2 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar is de entree gratis. Het begeleidende boekje kost 1 euro. (Foto’s Jan Duppen).

Vorig artikelJuist495 presenteert kandidatenlijst
Volgend artikelKerststerrenactie Eindse Boys een succes