MEOS DS1 ongeslagen kampioen

NEDERWEERT/OSPEL – Op de weg naar Panningen hadden we allemaal een positief gevoel over de wedstrijd. Na ons flink opgewarmd te hebben en de keepsters ingegooid te hebben, begon de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd liep het gelijk op. Na wat moed vanuit de bank kwam de snelheid er weer in. We liepen weer snel onze wisseltjes en knalden de ballen er weer strak in

Met 16-32 gewonnen van Bevo HC dames 3!!

We gingen de rust in met 8-18. Na het fluitsignaal begonnen we weer gefocust aan de tweede helft. Ons doel was om de 40 goals te halen, maar dit is helaas niet gelukt. We zijn evengoed geëindigd met 16-32 op het scorebord. 2 (3) puntjes gaan weer mee naar Nederweert!!

Iedereen fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond 2018

Vorig artikelBedankt voor het steunen van onze actie
Volgend artikelGoud en zilver voor ReddingsBrigade Weert