JAN presenteert de eerste 7 kandidaten verkiezingslijst

NEDERWEERT – Afgelopen vrijdagavond presenteerde de lokale partij JAN tijdens de algemene ledenvergadering de eerste 7 kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2018. Bestuursvoorzitter Carla Dieteren is trots op dit team. “Met deze top 7 hebben we een mooie mix van ervaren en nieuwe kandidaten.

Van jong tot ouder, man en vrouw, met ieder een eigen achtergrond, interesse en deskundigheid. Een team met kwaliteit waarmee we als JAN echt het verschil kunnen maken.” In januari worden de overige kandidaten uit het team bekendgemaakt.

De top 7 bestaat uit de volgende personen:

1. Henk Cuijpers (55) uit Nederweert, is als Controller werkzaam voor diverse bedrijven. Henk zet zich al bijna 20 jaar in als gemeenteraadslid voor JAN. Daarnaast is hij zeer actief in het verenigingsleven van Nederweert en heeft hij altijd een luisterend oor voor iedereen. Als lijsttrekker gaat hij zich sterk maken voor JAN als partij in de coalitie.

2. Marcel Vossen (46) uit Nederweert, werkt als Werkvoorbereider bedrijfsbureau bij WWD Metaal. Met zijn 14 jaren raadswerk is hij een deskundige en ervaren volksvertegenwoordiger. Naast zijn functie als raadslid voor JAN, is Marcel zeer actief in de taekwondosport.

3. Carin Sieben (51) uit Ospel, is werkzaam bij Holland Casino als Toezichthouder geldverwerking. Ze zit op dit moment in haar eerste raadsperiode in de gemeenteraad. Hierbij heeft ze het sociaal domein in haar portefeuille.

4. Peter van Lierop (55) uit Budschop, Meubelmaker bij Van Hulsen Maatwerkinterieurs, zit nu bijna 5 jaar in de raad. Peter vindt leefbaarheid erg belangrijk en heeft in zijn raadswerk speciale aandacht voor de woningbouw binnen heel de gemeente Nederweert.

5. Kevin Bax (22) uit Nederweert, studeert Rechten, loopt binnen JAN al een hele tijd mee als fractieondersteuner. Daarnaast is hij zeer actief in het verenigingsleven, waaronder bij Merefeldia. Kevin heeft een brede interesse in politieke onderwerpen.

6. Pascalle de Rooij (48) uit Nederweert, werkt bij Soudant Herenmode in Weert en is sinds een jaar fractieondersteuner voor JAN. Daarnaast zet ze zich al drie jaar in voor de werkgroep Verontruste Burgers van Nederweert. Pascalle vindt het belangrijk dat de mensen uit Nederweert gehoord worden, dat hun inbreng meetelt.

7. Ralf Jonkers (32) uit Nederweert, is Business Analist bij Scholt Energy Control. Ralf is sinds kort fractieondersteuner bij JAN. Hij groeide op in de tijd dat Nederweert nog aantrekkelijk was voor de jeugd. Ralf is zeer geïnteresseerd in de politiek en wil hierin een rol van betekenis gaan spelen, zodat hij zich sterk kan maken voor de jeugd in Nederweert.

Onderschrift bij foto:
Van links naar rechts: Henk Cuijpers, Carin Sieben, Pascalle de Rooij, Peter van Lierop, Ralf Jonkers, Kevin Bax en Marcel Vossen.

Vorig artikelTraumahelikopter ingezet aan de A2
Volgend artikelBedankt voor het steunen van onze actie