Verkeersongeval in Venlo

VENLO – Via politie-  Woensdagavond vond er op de A73 een ongeval plaats. De collega’s van Venlo hielpen bij een fiks ongeval met meerdere voertuigen. Gelukkig viel het persoonlijke letsel heel erg mee op het eerste gezicht. Nadat de afzetting werd overgenomen door rijkswaterstaat konden wij met vervolg en hebben de Venlose collega’s ter plaatse het ongeval afgehandeld.

Op weg naar een volgende melding dacht een bestuurder van een bestelbusje slim te zijn door over de vluchtstrook de file te ontwijken. Helaas voor hem had hij niet gezien dat er een opvallende politieauto achter hem reed.

Toen wij hem voor dit asociale gedrag wilden bekeuren bleek dat deze persoon ook nog eens veel te veel alcohol gedronken had. Op het bureau werd dit verder afgehandeld en de bestuurder zal hiervoor van justitie een flinke boete krijgen. Hij zat nét onder de invorderingsgrens van zijn rijbewijs. Ook voor het rijden over de vluchtstrook zal hij een accept-giro op de mat krijgen. Iets met “boontje komt om zijn loontje”?

Vorig artikelGewapende verval in Roermond
Volgend artikelSteeds meer verenigingen en organisaties willen Poort van Limburg afhuren